Om Dreamtour.dk

Om Dreamtour.dk

Dreamtour er startet op af ren kærlighed til oplevelser, motorcykler og motorcykel kørsel, og det skal selvfølgelig være på de bedste veje, i de bedste sving, i de flotteste omgivelser og gerne med et twist.


Jeg er uddannet mekaniker og kørelærer.

Siden 2013 har jeg, på nær i vinter månederne, kun beskæftiget mig med at undervise i motorcykel kørekort og motorcykel køreteknik.

Jeg er også godkendt instruktør for Sikkerpå2hjul.


Før jeg blev kørelærer, boede jeg i Frankrig 4 vintre og en vinter år i Østrig, hvor jeg b.la. arbejdet som guide.

Når vejret ikke er til at køre mc, reparere, renovere og ombygger jeg motorcykeler i mit hobby værksted.


Drømmen er ikke at dreamtour.dk skal gøre mig til den nye Simon Spies, men en hyggelig måde at få kørt en masse dejlige ture og møde endnu flere fantastiske motorcykel mennesker, der som mig, elsker uforglemmelige oplevelser.

Når vi kører turene stopper vi op, inden opstigningen til passene begynder.

Vi mødes igen på toppen, så dem der vil kører hurtigt kan få lov til det, og dem der vil stoppe op og tage billeder, kan få lov til det.

Vi kører først fra toppen igen, når alle er klar til det.

Dette er selvfølgelig for at der er plads til alle og alle får den bedste oplevelse ud af det. Også derfor der kun er 10 pladser på hver tur.

Kontakt dreamtour.dk


Send mail på dreamtour@dreamtour.dk, brug kontakt formularen længere nede eller ring på tlf. 31714269. Køre jeg motorcykel eller underviser, ringe jeg tilbage så snart jeg kan.